Samenwerken en samen bouwen aan een wereld waarin kwetsbare mensen in Nederland samen met hun huisdier de juiste hulp kunnen krijgen die zij nodig hebben is één van de doelstellingen van Blijf van mijn Dier.

We hebben al veel bereikt maar uiteraard staan ons nog enkele uitdagingen te wachten. Deze gaan wij graag aan maar hiervoor zijn samenwerkingspartners nodig. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden waarin partijen elkaar kunnen ondersteunen en versterken, zodat slachtoffers van huiselijk geweld en hun huisdieren zo snel mogelijk de hulp kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Deze partners vinden we niet alleen in de dierenwelzijnsbranche maar juist ook daarbuiten. Denk hierbij aan vrouwenopvang, maatschappelijke hulpverlening, politie, huisartsen, scholen etc.

Wij zitten regelmatig met verschillende partijen aan tafel voor overleg en geven lezingen en gastlessen over de relatie tussen huiselijk geweld en dierenmishandeling. Graag laten we zien wat we in ons werk tegenkomen en hoe wij denken dit met elkaar aan te kunnen pakken.

Ben je geïnteresseerd om eens met ons van gedachten te wisselen?
Blijf van mijn Dier gaat graag het gesprek aan!